Vacatures voor Compliance Professionals

CSRD: van compliance exercitie naar strategische kans

Bron: Verbond van Verzekeraars - 10 april 2023

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) vormt aanleiding om ESG te integreren in de gehele organisatie van de verzekeraar, reikend van strategie tot verslaglegging.

Hoe ziet dit transitiepad eruit voor verzekeraars?
Hoe vertaal je de uitgebreide CSRD- en ESRS-vereisten naar concrete stappen op een manier die strategische kansen oplevert?
Antwoord op deze vragen hoor je tijdens de workshop die het Verbond in samenwerking met partner EY op 25 mei organiseert. Tijdens deze workshop delen we verzekeringssectorspecifieke CSRD-ervaringen en krijg je praktische handvatten.

De sessie richt zich op 4 essentiële thema’s (strategie, governance, dubbele materialiteit en het stellen van doelen), die in break-outsessies aan de orde komen.
Als deelnemer doorloop je alle vier de thema’s om zo tot een volledig beeld te komen. Alle kennis en kunde kun je daarna direct in de praktijk brengen binnen je eigen organisatie.

EY faciliteert als ESG-kennispartner van het Verbond de discussie tijdens deze middag. Ook faciliteert hij de break-out-sessies. Tot slot gaan EY en het Verbond met een multidisciplinair team in op verschillende thema's binnen de CRSD. FSO Consulting Sustainable Finance-leader Bouke Evers van EY leidt dit gesprek.

Lees verder >>

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Compliancecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.