vergrootglas
Vacatures voor Compliance Professionals

Toolbox Cultuur en Gedrag gelanceerd

Bron: VCO - 05 juli 2018

Vandaag, 5 juli 2018 was de primeur van de Toolbox Cultuur en Gedrag. Eerder won dit initiatief al de Nationale Compliance Award. Belofte maakt schuld. Vanaf vandaag is de Toolbox live en exclusief beschikbaar voor alle leden van de VCO op www.vco.nl  (Klik HIER voor de Toolbox. Je moet wel inloggen)

Als bestuur zijn wij allereerst zeer verheugd dat een collectief van onze leden zich gedurende twee jaar op ongekende wijze voor onze vereniging heeft ingespannen, ...en in de eigen tijd. Heel trots mogen we als vereniging zijn op het professionele resultaat. De Toolbox is het antwoord op de behoefte aan het praktisch toepassen van compliance en integriteit op alle niveaus en in elk soort organisatie.

Toolbox Gedrag & Cultuur

De toolbox Gedrag & Cultuur is ontwikkeld door de VCO Kennistafel Gedrag & Cultuur en bevat praktische instrumenten om integer gedrag binnen organisaties te stimuleren. Dat kan in principe elke organisatie zijn.

Hiermee wordt voorzien in een belangrijke behoefte van compliance professionals:
• Hoe maak je integriteit concreet en praktisch?
• Hoe kun je met kleine stappen wezenlijke veranderingen realiseren?
• Wat past precies bij mijn organisatie?

Introductie
Tijdens de primeur gaven Carolien Merkens en Marlène Jans (voorzittersduo Kennistafel) een uitgebreide toelichting op de werking van de Toolbox. Zij beantwoordden de vragen van de in grote getale aanwezige leden. In het laatste nummer van het Tijdschrift voor Compliance is ook aandacht besteed aan de primeur van onze Toolbox.

Levend instrument
De Toolbox is een ‘levend’ instrument van de VCO en wordt blijvend ontwikkeld en verbeterd. De Toolbox biedt daarom de mogelijkheid om feedback te geven, ook zijn nieuwe tools altijd welkom. Maak hiervan goed gebruik!

We wensen je veel succes en vooral ook plezier bij het gebruiken van de Toolbox en daarmee het realiseren van een verandering van cultuur en gedrag.

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Compliancecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp