logo compliancecarriere.nl

BDO

Dr. Holtroplaan 23
5652 XR
Eindhoven

040 - 269 81 72
www.werkenbijbdo.nl


Actief in

De dienstverlening van BDO is onderverdeeld in vier Lines of Service: Audit & Assurance, Accountancy & Bedrijfsadvies, Belastingadvies en Consultancy.

Medewerkers
Circa 2.000
Structuur

BDO Nederland maakt deel uit van het internationale BDO-netwerk, qua omvang het vijfde accountancy- en adviesnetwerk, met meer dan 1.000 vestigingen in ruim 100 landen.

Profiel

BDO behoort tot een van de grootste belastingadvieskantoren van Nederland. Onze dienstverlening met betrekking tot belastingadvies is zeer divers. Als belastingadviseur ben je een allround gesprekspartner voor jouw klanten op fiscaal juridisch terrein. Jij groeit uit tot een vertrouwde adviseur voor je klanten als het gaat om de steeds veranderende wet- en regelgeving en geeft een helder fiscaal advies. Daarnaast hebben we specialisten in huis op het gebied van btw, estate planning, loon- en premieheffing en internationaal belastingrecht. 

BDO kent 4 kernwaarden, deze waarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan onze ambitie. Ze vormen ons DNA en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers en op maatschappelijk terrein. Het is de specifieke BDO manier van werken: persoonlijk, met passie, professioneel en pragmatisch. En iedere BDO’er geeft hier op zijn eigen manier invulling aan. 

Wat betekenen onze kernwaarden voor onze medewerkers? 

Persoonlijk
We vinden het belangrijk dat je je persoonlijk betrokken voelt bij BDO en bij je collega’s. Daarom bieden we een veilige, informele en plezierige werkomgeving. Waar ruimte is voor het realiseren van jouw persoonlijke ambities. Waarin we je uitdagen jezelf te ontwikkelen, maar je ook in staat stellen een goede balans tussen werk en privé te behouden. Onze partners voelen zich hiervoor persoonlijk verantwoordelijk.

Passie
Je krijgt de ruimte om te doen waar je goed in bent en waar je passie ligt. We stellen je in staat om jouw talenten optimaal te benutten. We stimuleren onderlinge samenwerking en teamwork. Onze partners geven het voorbeeld en helpen je om ook jouw passie waar te maken.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om vanuit je passie en persoonlijke betrokkenheid ook buiten het dagelijkse werk iets voor de maatschappij te betekenen. 

Professioneel
We verwachten van jou als BDO’er het gedrag dat bij een professional hoort. De kwaliteit van onze beroepsuitoefening vormt de basis en onze bedrijfscode geldt als leidraad voor ons dagelijks doen en laten. Daar spreken we elkaar ook op aan. 

Pragmatisch
Met de BDO Talentacademie en het Talent Ontwikkel en Performance Programma krijg je op praktische wijze ondersteuning. We maken heldere afspraken en we geven eerlijke feedback over jouw persoonlijke ontwikkeling en prestaties.

Vestigingen
BDO heeft regionaal verschillende vestigingen, op onze website vind je een overzicht van de vestigingen.